VIDEO 14 Telur Ular King Cobra – Dijumpai Di Bawah Lantai Simen Rumah ..

VIDEO 14 Telur Ular King Cobra – Dijumpai Di Bawah Lantai Simen Rumah ..

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)
14 Telur Ular King Cobra – Dijumpai Di Bawah Lantai Simen Rumah .. Netizen: “mcm2 ke pasal ular sejak kebelakangan ni.semoga kita dlindungiNya…hati2..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Terkejut habis bila tahu ada ular sedang bertelur di dalam rumah. Seorang warga tua tidak sangka kejadian ini akan berlaku di rumah dia. Dia telah lihat ada ular keluar masuk di sekeliling rumahnya, tapi tidak sangka itu sebenarnya ialah satu petanda di mana ular sudah bertelur dan bersarang di dalam rumahnya.

Warga tua tu bernama Siti Halimah Karimun yang berumur 82 tahun dari kampung Sungai Balai Darat mula-mula ingat ular tu adalah sekadar sesat dan salah masuk ke dalam rumahnya sahaja. Lepas ular tu masuk rumahnya, ular tu akan keluar semula. Untuk keselamatan, warga tua tu cepat buat panggilan kepada anaknya iaitu Mohd Salihin Asmawi yang berumur 52 tahun, dan beritahu anaknya ada ular sedang keluar masuk rumahnya.

Anaknya seterusnya terus buat panggilan kepada pihak berkuasa dan bagi tahu kejadian ini dan pihak berkuasa terus hantar orang pergi rumah untuk buat periksa. Selepas pemeriksaan telah dibuat, mereka menemui kejadian yang amat mengejutkan. Rupa-rupanya ada 14 telur ular king cobra sedang berada di bawah lantai simen rumah!!

Jom mari kita tonton video di bawah. 14 Telur Ular King Cobra – Dijumpai Di Bawah Lantai Simen Rumah .. Saksikan

Sila tonton video:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Kakitular untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Sumber – dharian

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*