Tiap-tiap malam jumaat suamiku selalu tidur di lantai bawah. Diam-diam ku lihat kelakuannya Terus Nangis Dan Hati Pecah!!

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tiap-tiap malam jumaat suamiku selalu tidur di lantai bawah. Diam-diam ku lihat kelakuannya Terus Nangis Dan Hati Pecah!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui jalan cerita yang lebih lanjut dan lengkap.

Sekiranya perkahwinan itu secara peribadi saya anggap sihat, maka sebab utama kesetiaan pasangan adalah sama dengan sebab utama kesetiaan antara kawan lama – kerana dinamik pada dasarnya adalah sama: kejujuran, kepercayaan, dan harapan kesetaraan timbal balik.

Bergantung kepada jangkaan anda, perkahwinan yang sihat mungkin lebih daripada hubungan kerja daripada persahabatan. Ini pemahaman saya, diakui berdasarkan akaun kedua, bahawa ini berlaku untuk banyak perkahwinan yang diatur (terutamanya pada mulanya).

Dalam hal ini, sebab utama kesetiaan pasangan mungkin serupa dengan rakan kongsi perniagaan: kejujuran, kepercayaan, dan jangkaan kesetaraan timbal balik. Jangan ragu untuk membetulkan saya dalam komen jika saya salah pada yang ini.

Seperti yang diharapkan, ini tidak begitu berkesan, jadi lelaki dalam situasi ini cenderung secara lisan dan tidak setia secara fizikal. Isteri-isteri mereka tidak cenderung untuk memperlihatkan kelakuan ini dengan kerap, atau sekurang-kurangnya mereka perlu lebih berhati-hati mengenainya.

Apa-apa pun, jom mari kita tonton video di bawah. Tiap-tiap malam jumaat suamiku selalu tidur di lantai bawah. Diam-diam ku lihat kelakuannya Terus Nangis Dan Hati Pecah!! Saksikan

Sila tonton video:

SUMBER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*