TERUK KEJA LAST MINIT!!. POSTER FILEM ALIFF SYUKRI DI KECAM NETIZEN PUNCA FILEM TAK LAKU, 5 POSTER YANG DICIPTA NETIZEN GUNA APP LEBIH GEMPAK UNTUK BELIAU!!!

Sebelum ini, industri hiburan hangat sebenatar dengan isu perdebatan pengarah terkenal, Ahmad Idham Nazri dengan netizen mengenai rekaan poster filem terbaru beliau, Pencuri Hati Mr Cinderellayang dikatakan terlalu lapuk.

Filem Tak Laku

Malah rekod kutipan filem tersebut juga tersenarai sebagai antara filem yang mendapat kutipan terendah bagi tahun ini. Menafikan poster tersebut adalah punca filem tersebut tidak laku, Ahmad Idhammenjelaskan antara puncanya adalah kerana netizen sendiri yang tidak menyokong filem tempatan.

Ni Badang Ke Bangang

Nampaknya isu poster tidak berhenti disitu sahaja. Terkini filem terbaru lakonan Dato Seri Aliff SyukriBadang pula yang menjadi mangsa kecaman netizen. Belum pun promosi filem berkenaan dijalankan sepenuhnya, namun netizen terlebih dahulu ‘mempromosikan’ Badang.

TERUK!..Akibat Poster Filem Aliff Syukri Teruk Di Kecam, Netizen Pula Buatkan Poster Yang Lebih 'A' untuk Filem Beliau.

Hentaman demi hentaman terus diberi mengenai poster tersebut. Ada yang menggangap poster berkenaan seperti poster rekaan kanak – kanak dan ada juga yang menjangkakan filem ini juga bakal mengalami nasib yang sama seperti filem Ahmad Idham.

TERUK!..Akibat Poster Filem Aliff Syukri Teruk Di Kecam, Netizen Pula Buatkan Poster Yang Lebih 'A' untuk Filem Beliau.TERUK!..Akibat Poster Filem Aliff Syukri Teruk Di Kecam, Netizen Pula Buatkan Poster Yang Lebih 'A' untuk Filem Beliau.TERUK!..Akibat Poster Filem Aliff Syukri Teruk Di Kecam, Netizen Pula Buatkan Poster Yang Lebih 'A' untuk Filem Beliau.

Netizen Sumbang Idea 

Menerusi Group Movie Addict di Facebook, nampaknya ada sesuatu yang menarik perhatian kami di Hangat.com. Dimana beberapa orang pengguna telah menyumbangkan idea mereka dengan mencipta poster dengan sentuhan mereka sendiri setelah poster yang dikatakan sebagai poster asal filem itu dikritik hebat. Namun begitu, kami masih belum dapat pastikan adakah benar poster yang tular tersebut merupakan poster rasmi filem ini.

 

TERUK!..Akibat Poster Filem Aliff Syukri Teruk Di Kecam, Netizen Pula Buatkan Poster Yang Lebih 'A' untuk Filem Beliau.

 

TERUK!..Akibat Poster Filem Aliff Syukri Teruk Di Kecam, Netizen Pula Buatkan Poster Yang Lebih 'A' untuk Filem Beliau.TERUK!..Akibat Poster Filem Aliff Syukri Teruk Di Kecam, Netizen Pula Buatkan Poster Yang Lebih 'A' untuk Filem Beliau.

sumber era viral

sembang kecoh

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*