‘Tak sangka rambut hajah karat jugak !’ — Terupload foto freehair, NEELOFA jadi bahan Makcik Puaka

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

‘Tak Sangka Rambut Hajah Karat Jugak !’ — TerUpload pula Foto Freehair, NEELOFA Jadi Bahan Makcik Puaka.

Netizen: “Hanya dia dengan Allah ja yg tahu, let her be. Tinggalkan doa yg baik baik je utk dia ya guys..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info mengenai rambut: Rambut? Rambut adalah filamen protein yang tumbuh dari folikel yang terdapat dalam dermis. Rambut adalah salah satu ciri mamalia yang menentukan.

Tubuh manusia, selain dari kawasan kulit yang glabrous, diliputi dalam folikel yang menghasilkan terminal tebal dan rambut vellus halus. Kepentingan yang paling umum pada rambut difokuskan pada pertumbuhan rambut, jenis rambut, dan penjagaan rambut, tetapi rambut juga merupakan biomaterial penting yang terutama terdiri daripada protein, terutama alpha-keratin.

Sikap terhadap bentuk rambut yang berbeza, seperti gaya rambut dan penyingkiran rambut, berbeza-beza di seluruh budaya dan tempoh sejarah yang berbeza, tetapi ia sering digunakan untuk menunjukkan kepercayaan peribadi atau kedudukan sosial seseorang, seperti umur, jantina, atau agama mereka. 

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. ‘Tak Sangka Rambut Hajah Karat Jugak !’ — TerUpload pula Foto Freehair, NEELOFA Jadi Bahan Makcik Puaka. Saksikan

Sila tonton video:

Apa Kata Anda? Dah Baca & Tonton Video, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @KakiTuLar

SUMBER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*