‘Saya Tak nak Apa-apa! Cukup Dia Minta Maaf Atas Penipuan Ini’ – Aishah

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

“Saya Tak nak Apa-apa! Cukup Dia Minta Maaf Atas Penipuan Ini” – Aishah. Netizen: “betul tu kak Aisyah … tp dia angkuh ..maybe masa beli brg tu dia pun d tipu ..kihkihkihkih LV BKT bintang pernah d serbu pihak bkuasa kerana jual brg palsu …hati2jgn mudah d tipu dgn brg berjenama serta org2 ternama.” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Mengapa minta maaf adalah penting sekiranya telah buat salah? Minta maaf bukan sekadar ketenangan sosial. Ia adalah satu upacara penting, satu cara untuk menunjukkan rasa hormat dan empati bagi orang yang salah. Ia juga merupakan satu cara untuk mengiktiraf suatu perbuatan yang, jika tidak dibiarkan tanpa disedari, mungkin berkompromi hubungan.

Minta maaf mempunyai keupayaan untuk melucutkan senjata orang lain dan untuk mengelakkan salah faham. Walaupun permintaan maaf tidak dapat membatalkan tindakan lalu yang menyakitkan hati orang, jika dilakukan secara ikhlas dan berkesan, ia dapat membatalkan kesan negatif tindakan tersebut. Untuk memaafkan, kebanyakan orang perlu mendapat sedikit rasa empati dan belas kasihan bagi orang yang melakukan kesalahan. Di sinilah minta maaf masuk.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. “Saya Tak nak Apa-apa! Cukup Dia Minta Maaf Atas Penipuan Ini” – Aishah. Saksikan

Sila tonton video:

SUMBER