MEMALUKAN! POSING TERKANGKANG, GAMBAR APRENA MANROSE JADI ‘MODAL’ LUC4H PEMINAT LELAKI!

Mungkin tidak ramai yang kurang mengenali pelakon Aprena Manrose atau nama sebenar Wan Syahera Putri Apreena iaitu anak kepada pasangan penyanyi dangdut terkenal, Iwan.

Darah seni daripada kedua orang tuanya membuatkan bakatnya semakin dikenali bidang seni serta mempunya kelompok peminat yang tersendiri.

Terbaru, pelakon telefilem Formula Cinta itu telah memuat naik sekeping gambar ketika berada di gimnasium dengan membuat lentokkan badan yang menggoda sambil menggayakan bengkung di perutnya.

Posing dia mak aii…

Berikutan itu, posting tersebut seakan-akan menaikkan hawa nafsu peminat lelaki sehingga kerana kebanyakan yang memberi komen mengatakan fizikal badan pelakon berusia 25 tahun ini boleh dijadikan ‘modal’ pada malam hari.

Tidak cukup dengan itu, ada di antara mereka meminta pelakon itu ‘mengangkangkan’ lagi kakinya untuk kelihatan lebih menarik dan seksi.

Astaghfirullahalazim…

Walau bagaimanapun ada juga segelintir pengikutnya meminta Apreena menutup aurat dan mengingatkan dia tentang dunia akhir zaman.

Sumber : Apreena Manrose via Oh My Media

Artikel Lain

Walaupun Hanya Berusia 21 Tahun, Miss Universe New Zealand Ini Ingin Ubah Persepsi Dunia Terhadap Wanita BerhijabNama Nurul Shamsul mula dikenali rakyat Malaysia apabila dia mendapat tempat ke-5 dalam pertandingan Miss Universe New Zealand 2018 baru-baru ini. Nurul mula mendapat perhatian apabila dia satu-satunya peserta yang mengenakan imej bertudung. Tapi siapakah sebenarnya wanita anggun kelahiran Malaysia ini? Ini antara info menarik yang mungkin anda ingin tahu. Tahniah Nurul!

Ingin ubah persepsi dunia mengenai wanita berhijab

Salah satu objektif utama Nurul menyertai pertandingan ini adalah kerana dia ingin mengubah persepsi serta sifat stereotaip orang ramai mengenai wanita muslim di New Zealand. Nurul juga mendedahkan bahawa dia mengenakan imej bertudung sejak tiga tahun yang lepas dan melalui pertandingan ini, dia harap dapat membantu untuk meningkatkan lagi keyakinan diri wanita di luar sana.

Kacukan Melayu-Indonesia

Nurul bersama keluarga

Nurul bersama ibu dan neneknya

Baru berusia 21 tahun

Tahukah anda bahawa Miss Universe New Zealand ini baru sahaja berumur 21 tahun? Bayangkan dengan umur muda dia dapat melayakkan diri dan berjaya mendapat tempat ke-5 dalam pertandingan ratu cantik itu. Nurul juga merupakan seorang blogger.

Gemar berjalan-jalan makan angin

Jika anda lihat foto-foto di Instagram, ternyata Nurul mempunyai minat untuk travel terokai dunia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*