‘Jangan Ada Yang Melatah’ – TMJ pilih 4 nama popular calon PM Ke-8

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

“Jangan Ada Yang Melatah” – TMJ Pilih 4 Nama Popular Calon PM Ke-8. Netizen: “Cadangan supaya rakyaat tak tukar kerajaan pada pru ke 14 lalu ditolak rakyaat hahaha.” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Baru-baru ini, TMJ telah menamakan empat pemimpiin yang lebih berpotensi untuk menggantikan Tun Dr Mahathir pada masa akan datang sebagai perdana menteri yang baru. Belaiu telah kongsi pandangannya di laman Twitter rasmi beliau dan menamakan popular calon iaitu presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Azmin Ali.

Berhubungan dengan itu, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berkata beliau benar-benar menghargai Tunku Mahkota Johor, pandangan Tunku Ismail Sultan Ibrahim bahawa beliau adalah antara beberapa individu yang berpotensi menjadi Perdana Menteri. Semasa mengucapkan terima kasih kepada Tunku Mahkota Johor atas ucapannya, timbalan presiden PKR itu berkata bahawa dia tahu bahawa pandangan peribadi Tunku Ismail itu diterima. “Dia (Tunku Ismail) mengatakan ini di Twitternya menyatakan bahawa ia adalah pandangan peribadi dan tidak ada kaitan dengan politik (keadaan).

“Saya menerima pandangannya dan turut membalasnya menerusi Twitter, menyatakan penghargaan saya kepada beliau,” katanya kepada pemberita selepas menghadiri pertemuan dengan pemimpin PKR Kelantan. Turut hadir Pengerusi PKR negeri Abdul Aziz Abdul Kadir dan tiga calon Majlis Pimpinan Pusat (MPP) PKR, Datuk Kamarudin Jaffar, Datuk Saifuddin Abdullah dan Amridin Shaari, yang juga Menteri Besar Selangor.
Sila tonton video:

SUMBER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*