Cuaca SERAM Di Tepi Pantai. Pastu Berlaku Ombak Besar Sebelum Penduduk Sempat Rakam SESUATU.

Penduduk tergamam melihat cuaca seram pelik yang tak pernah berlaku di tepi pantai. Tak lama lepas tu berlaku hujan lebat dan ombak besar sebelum seorang penduduk sempar rakam “sesuatu”. Allahu tak sangka. 

Penduduk di sebuah tempat tergamam melihat cuaca seram pelik yang tak pernah berlaku di tepi pantai. Tak lama lepas tu berlaku hujan lebat dan ombak besar sebelum seorang penduduk sempar rakat “sesuatu”. Allahu tak sangka. Ada video dan gambar.

KEPALA OMBAK PERSIS MUKA MANUSIA
Video suasana cuaca seram di tepi pantai ada di hujung artikel. Seorang penduduk, Simon Emmett, berjaya mengambil gambar sebuah fenomena yang sangat menakjubkan ketika ia sedang merakam gelombang ombak dahsyat yang melanda secara tiba-tiba pelabuhan di bandar Lyme Regis, England.

Gelombang ombak yang sempat diambil gambar oleh Simon itu kelihatan seperti wajah seseorang.

“Pada mulanya saya tidak menyedari, saya telah memfoto gelombang yang kelihatan seperti wajah seseorang,” ujar Simon. Demikian dilaporkan oleh portal online popular, Huffington Post..

Foto yang diambil oleh Simon ini telah menjadi perbincangan beberapa media antarabangsa, seperti yang ditulis oleh media, Daily Star yang menyebutnya sebagai “Wajah dari Ribut Neraka” pada judul artikelnya.

Sedangkan, Daily Mail, dalam artikelnya mengatakan bahawa gelombang pelik yang menjulang tinggi itu adalah ombak dahsyat yang melanda negara kepulauan.

Apakah objek tersebut ? Adakah ianya satu kebetulan. Walau apa pun objek tersebut, kami doakan agar iman pembaca ada sedikit naik hari ni. Subhanallah alam ciptaan Allah masih banyak lagi menjadi misteri kepada manusia. Jangan lupa untuk SHARE artikel ni ye.

Sumber: Khalifah Mail Online

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*