Bikin Malu !! Ingat tak ada CCTV? Lihat apa yang mereka buat..

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Bikin Malu !! Ingat tak ada CCTV? Lihat apa yang mereka buat.. Netizen: “Nanti mereka yg akan merasakan azab dari allah. allah maha melihat allah tak tidur. Perbuatan buruk mereka akan dicatat oleh malaikat..”

Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Adakah anda pernah mencuri apa-apa? Kebanyakan kita sebagai kanak-kanak kecil atau bahkan sebagai orang dewasa telah melakukannya. Kanak-kanak itu, sudah tentu, biasanya tidak menyedari jenayah itu sehingga ibu bapa memaksa dia untuk mengambil kembali gula-gula atau apa sahaja objek yang cerah ditangkap di kedai atau perubahan yang dirobohkan dari perapian dan menyelinap ke dalam saku.

Sebagai orang dewasa, kita kadang-kadang bersenang-senang mengambil kotak Kleenex dari bilik hotel, dan ada juga yang mungkin memakai tuala atau jubah mandi, yang paling mungkin berfikir: Saya membayar cukup untuk bilik hotel ini.

Mereka boleh memberi saya Kleenex tambahan untuk harga. Dan tentu saja, orang yang dihadapi oleh kesulitan besar kadang-kadang terpaksa mencuri ketika lapar untuk menyelamatkan nyawa mereka, atau ketika anak-anak mereka sangat membutuhkan masa perang atau masa-masa lain dan tempat-tempat kemiskinan yang mengerikan.

Apa-apa pun, jom mari kita tonton video di bawah. Bikin Malu !! Ingat tak ada CCTV? Lihat apa yang mereka buat.. Saksikan

Sila tonton video:

SUMBER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*