Bakal Isteri Mintak Hantaran RM 25K Untuk Kahwin. Aku Tak Kisah. Tapi Aku Pelik Dia Menggelupur Bila Aku Minta Handphone Dia. Bila Aku On Data, Menderu Deru Message Whatsapp Lelaki Masuk. Rupa Rupanya Bakal Isteri Aku Pernah…….

Kisah Bakal Isteri Hantaran 25k Kantoi Curang Dengan Bakal Suami…. 👇👇👇 Jadikan Pengajaran….

Ni aq ada nk kongsi cerita ckit..apa yg terjadi kt diri aq..cite nya panjang,so aq pendekkan.

okey dulu aq pernah bercinta tpi tak lama.lepas putus tu konon nya aq nk forever alone..tpi makin lama aq rasa mcm tipu diri sendiri..hidup aq sunyi,murung n serabai..disebabkan aq ni dh berduit n ada aset penting,aq ambik keputusan utk cari perempuan n kawin secepat mungkin.

sampailah aq jumpa sorang minah ni..mmg taste2 aq chubby muka mcm cina,tudung labuh n nampak baik.aq pun usha lah n dia terima aq utk kenali dia lebih rapat..so keesokan harinya aq jumpa parents dia mintak izin nk bwk dia keluar jalan2.aq siap tanya awal2 berapa hantaran,mak dia ckp 25K.wow!

Tpi aq ok jer,mungkin tu mmg harga pompuan skang.yelah berpelajaran tinggi.kitaorg pun date lah mcm biasa.hubungan kitaorg mmg cantik xde gaduh langsung.3 bulan lebih gak aq couple gn dia.sampailah 19 October,mlm tu last aq date gn dia sbb dia dh nk balik UITM Shah Alam esok..disebabkan nak thu betul ke dia ni setia gn aq..aq ambik hp dia n mintak dia bukak password..

muka dia tiba2 berubah.dia rampas hp dia n lama gak aq tunggu..pastu dia bgi aq..dia dh delete semua msj whatsapp n off data..aq pun tekan la on..punya lah terkejut berderet2 msj masuk semuanya lelaki..

menggigil tangan aq time tu..aq rasa tak puas hati,so aq hack whatsapp dia n install spy app kt hp dia.aq bgi balik hp dia cepat2 habiskan makanan terus hantar dia balik..sampai je rumah aq terus hack handphone dia..

aq baca semua msj dia.mcm nk gugur jantung aq bila bukak satu2..semuanya msj lucah2..aq sabar,aq tanya dia baik2..dia ckp tu semua kwn2 UITM siap bersumpah tuhan bagai..

takpe lah aq redha,manusia mana tak buat silap.aq pun bukan baik sgt.mungkin lau aq slow talk lgi dia boleh berubah..tpi langsung tak..dlm 4 hari tu 3 kali dia bersumpah janji dgn aq.

petang lepas dia habis class dia chat aq pujuk janji bagai,tpi mlm tu jgk dia boleh pgi beromen dgn jantan.byak kali aq bgi dia peluang utk ubah perangai tpi dia ni mmg degil.aq boleh je terima dia ni walaupun dh thu dia dh rosak,yelah dh sayang sgt kot..

igt senang ke nk move on.ada 1 hari tu dia boleh fuck sampai 3 org.dia igt aq dh tido.lau tido pun aq record screen pagi aq tgk semua.

lepas dia thu aq hack hp dia.dia akan delete msj2 yg kotor.ko bayangkan lgi berapa minggu je nk bertunang.lau aq tak hack aq tak thu semua ni..

mati2 aq igt dia ni baik..yelah tgk dri luaran.aq malas taip panjang2..bukan baca abis pun kan😂.aq share ni pun bukan suka2 nk burukkan dia..

aq taknak korang terkena mcm aq ni..boleh gila bhai nampak remeh jer..Yang thu siapa dia..tak payah la nk menyampai2 kt dia.aq pun tak tunjuk muka dia.Aq nk tanya ni layak ke utk 25K??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumber Info Khairul Shakir via VIRAL MEDIA JOHOR

Sumber supermario16

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*